Verzendkosten

Levertijd

Uiteraard doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. We streven ernaar om bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn, de volgende dag te laten bezorgen.

Een voordeel van sokken, deze kunnen compact worden verstuurd waardoor ze door de brievenbus passen en je dus niet afhankelijk bent van een bezorgmoment. Mocht je een grotere bestelling plaatsen, dan wordt je pakket bij PostNL aangemeld en ontvang je een track & trace mail waarmee je de bestelling kunt volgen.

Verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland met een orderbedrag van € 35,- of meer wordt de bestelling gratis verstuurd, de verzendkosten zijn in dit geval voor onze rekening. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen we € 3,95 verzendkosten.

Al onze pakketjes worden verstuurd met PostNL waarna je een track en tace mail ontvangt om je pakketje te kunnen volgen.

Ophalen

Indien je voor de optie ‘ophalen’ kiest, zullen wij je via de mail informeren wanneer je bestelling bij ons klaarligt. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Onze openingstijden kunnen mogelijk afwijken in verband met piekmomenten. Om deze reden zullen de actuele openingstijden altijd duidelijk vermeld worden in de email.

Lees hier meer over onze betaalmethode en het retourneren van producten.