Over Ons

 

Wij zijn Sportsokken.nl en bieden een collectie aan voor bijna alle sporten. Ben je dus op zoek naar de juiste sokken voor jouw sport, dan zit je hier helemaal goed!

Sportsokken.nl valt onder het bedrijf Hooghuis Sportservice B.V. 

Hooghuis Sportservice B.V. is opgericht in 1992 en  gevestigd op het bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel. Hooghuis Sportservice is de kledingleverancier van opleidingsinstituten door heel Nederland, ondertussen leveren ze al aan meer dan 50 verschillende opleidingsrichtingen.  Hooghuis is gericht op het leveren van merken uit het hogere segment zoals bijvoorbeeld: Aidas, Nike en CRAFT. Hierdoor is er ook al een groot aantal bedrijven die zich hebben aangesloten bij Hooghuis Sportservice, van horeca tot zorg of de bouw, alles draait bij Hooghuis om service en het juiste aanbod.

Ontstaan Sportsokken.nl

In de zomer van 2019 is het idee ontstaan om, naast de kledingpakketten voor studenten, iets te kunnen betekenen voor de particuliere sporter in Nederland. Na het doen van onderzoek onder alle studenten is gebleken dat er veel vraag is naar een goede kwaliteit sportsokken.  Sportsokken is een belangrijk onderdeel van je sportkleding! Bij sommige sporten, zoals hardlopen of wandelen, zijn je sportsokken na je schoenen het belangrijkste onderdeel van je outfit. Dit is dus zeker iets om aandacht aan te besteden. Sportsokken kunnen je sport maken of breken, dus draagcomfort heb je veel baat bij!

We werken samen met A-merken, dus jouw nieuwe bestelling bevat altijd originele merkartikelen. En dat is niet het enige voordeel. We zetten ze voor ‘t gemak maar even op een rijtje:

☆    maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

☒    gratis verzending vanaf 35,-

⇐    gratis retourneren

✄   gratis inpakservice